Power BI

Power BI är en tjänstebaserad lösning för att kunna göra olika typer av analyser. Power BI ger er möjligheten att fatta välgrundade databaserade beslut.

Power BI Komponenter

Power BI Service

En molnbaserad tjänst som ger er organisation möjligheten att bygga interaktiva dashboards och rapporter som de enkelt kan dela med sina kollegor.

Power BI Desktop

En gratis applikation som du kan installera på din egen dator, som ger dig möjlighet att koppla upp dig mot många typer av datakällor, transformera samt visualisera data.

Power BI Premium

Dedikerad molnkapacitet som ger er stora möjligheter att dela med er av era insikter både internt och externt. Ger också möjlighet att hantera större datamängder.

Power BI Embedded

Använd Power Bi Embedded för att förbättra era applikationger med fantastiska visualiseringar, rapporter och dashboards. 

Power BI Report Server

För er som inte riktigt är redo att ta klivet ut i molnet än, men planerar att görar det inom kort. Utveckla on-prem men var redo för molnet!

Skapa rapporter och dashboards av er data och dela med dina kollegor på alla typer av enheter.

content-1.jpg

Använd kraftfulla visualiseringar för att skapa värde utifrån er data, hitta mönster och avvikelser och agera utifrån dessa.

content-2.jpg

En molnbaserad tjänst som gör det snabbt att komma igång och dela insikter med kollegor.

content-3.jpg

Passa på att anmäla dig till en kostnadsfri heldagsutbildning i Power BI den 20:e november i Norrköping. Utbildningen hålls i samarbete med Microsoft, där du även har chansen att arbeta med din egen data. Anmäl dig här