Medarbetare berättar

 

Här träffar du några av de som jobbar hos BizOne idag. De berättar mer om hur det är att jobba hos oss och vad de gör i sin yrkesroll.

”På BizOne får vi alla möjlighet att påverka företagets beslut och spela en viktig roll i företagets liv. Som konsult här har jag fått arbeta i många olika projekt och kan i hög grad välja det område som jag helst vill arbeta med. Jag uppskattar också mycket mina kompetenta kollegor och den goda stämningen här.

Jevgenijs Kulikovs, BI-konsult

 

”Utmaning. Attityd. Förtroende. Det är tre nyckelord som jag förknippar starkt med BizOne.

Att arbeta på BizOne innebär att ofta utmanas på gränsen till sin förmåga, vilket jag själv förknippar med något väldigt positivt. Jag har lärt mig otroligt mycket här; övergripande ramverk, det praktiska hantverket och inte minst spännande BI verktyg inom exempelvis Open Source.

Attityden är alltid ”Du fixar det!” Vår VD tror till 100% på oss konsulter. Som tur är vet man att man alltid full uppbackning av några av Sveriges mest erfarna BI-konsulter på både backend och frontend.”

Andreas Granström, BI-konsult

 

”Vi på BizOne har alltid haft en nyfikenhet och drivkraft att utforska nya teknik och nya arbetsmetoder inom BI. Det finns ett genuint teknikintresse men även en stark önskan att förstå kundens situation och att använda rätt teknik på rätt sätt för att lösa kunden behov. Teknik och metoder har aldrig ett egenvärde utan är verktyg för att leverera lösningar som vi tillsammans med våra kunder kan vara stolta över.

Vi är en härlig mix av människor med kompetenser inom allt från ETL-utveckling till BI-strategi. Tillsammans kan vi leverera marknadens bästa BI-lösningar.”

Håkan Bellarp, Partner och medgrundare