Jobba hos oss

På BizOne håller vi alltid ögonen öppna för talanger. Känner du att du brinner för Business Intelligence eller analys i stort är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Skicka din ansökan och CV till info(at)bizone.se

 

 Just nu söker vi…

Driven ETL-utvecklare

Till vårt kontor i Stockholm

Som ETL-utvecklare hos oss kommer du arbeta mot nya och befintliga kunder i Sverige och Thailand, både inom traditionella branscher som bank och handel, men även inom snabbväxande start-up's. Du har akademisk utbildning och minst två års erfarenhet av att utveckla ETL med etablerade ramverk och verktyg. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

BI-utvecklare

Vi söker dig som vill jobba som BI-konsult i ett växande företag.

Du har jobbat med BI-lösningar under minst två år och trivs med att jobba i gränslandet mellan affärsanvändare och IT. Du har erfarenhet av BI-verktyg som till exempel SAP BO, Cognos, QlickView, Tableau, Jaspersoft, Pentaho eller MicroStrategy. Du har en relevant akademisk examen och har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Nöjda

På BizOne är det viktigt att alla trivs och tycker det är roligt att gå till jobbet, varje dag!

50

Tillväxt.

Från 12 till 18 anställda 2017 - häng med på vår tillväxtresa!

42% av våra medarbetare har sitt ursprung i länder utanför Sverige.

Data Scientist

Vi söker Data Scientists till vårt kontor i Stockholm.

Du vill arbeta som konsult med fokus på avancerad analys, maskininlärning och komplex problemlösning tillsammans med våra kunder. Du är kreativ problemlösare som gillar att bita i komplexa problem och en entusiastisk utvecklare i språk såsom Python och R.

Som specialist i vårt team av BI-konsulter kommer du dels arbeta i rena Data Science-uppdrag, men också bidra med din specialistkunskap i andra BI-projekt där det är relevant och ibland genom Data Science-kurser.

DW arkitekt

Vi har en väl utvecklat ramverk för implementation av nya projekt. I detta ramverk ingår metod, artefakter, namnstandarder, mm. Idag förvaltas detta av vår CTO som är placerad i Thailand. En av dina uppgifter kommer att vara att vara med att vidareutveckla detta ramverk.

Microsoft BI-utvecklare

Vi söker specialister till Stockholm och Norrköping.

Vi söker dig som har jobbat med Microsofts BI-stack i minst 2 år och vill jobba som konsult. Du vill hjälpa våra kunder att bygga lösningar som ligger i framkant, vilket till stor del uppnås genom kommunikation. Du tycker om att kommunicera med såväl kollegor som kunder och är van att “översätta” affärsbehov till teknik. Du har en relevant akademisk examen och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.


Skicka din ansökan och CV till hakan.hurtig(at)bizone.se