Om BizOne

BizOne erbjuder tjänster och lösningar inom alla faser av Business Intelligence, Data Warehousing och Data integration.

Vi är stolta över att ha levererat några av Skandinaviens mest kvalificerade och sofistikerade beslutsstödslösningar.

BISS är vår unika molnlösning för Business Intelligence. BISS är en trygg och enkel lösning som passar de flesta företag och kommuner som snabbt vill få kontroll på sin verksamhet.

Komplett partner

BizOne har som mål att vara ett av landets mest attraktiva och kompletta konsult- och kunskapspartners inom Business Intelligence, Data Warehousing och Data Integration. Vi är redan en bra bit på väg mot det målet och de tjänster vi erbjuder bygger på gedigen erfarenhet. Många av BizOnes konsulter har arbetat med Business Intelligence sedan början av 90-talet och bland våra kunder finns stora företag inom branscher som bank, telekom, försäkring, detaljhandel, transport, resor, skog och bygg.

Vår drivkraft är engagemanget för de utmaningar våra kunder står inför när det gäller att skapa mesta möjliga affärsnytta av lösningar för beslutsstöd, datalagring och integration. Att BizOne fått förtroendet att utveckla och leverera övergripande BI-plattformar till flera av Sveriges största och mest krävande Data Warehouse-lösningar är vi givetvis både glada och stolta över. Samtidigt strävar vi efter att alltid vilja mer, att ta oss an nya utmaningar. Vi brinner för det vi gör och för de nya möjligheter vi ständigt ser att utveckla våra kunders BI-processer!

2003

Startade BizOne.
100% Business Intelligence från dag 1.

25

Planerar vi att växa under 2017

Störst

På MicroStrategy i Sverige

Bred konsultverksamhet

BizOne erbjuder tjänster och lösningar inom alla faser av Business Intelligence, Data Warehousing och Data Integration. Vi arbetar med ett skarpt kundorienterat perspektiv där fokus ligger på att skapa klarhet i våra kunders affärsutmaningar, identifiera BI-möjligheter, driva idéer framåt och säkerställa effektiva BI-processer.

Inom vår konsultverksamhet finns ett brett spektra av BI-specialister som arbetar med teknik och utveckling, arkitektur och projektledning samt analys och Data Mining. Vi kombinerar mångårig BI-erfarenhet med spetskompetens inom välkända produkter från Microsoft, SAP och MicroStrategy. En av BizOnes viktigaste framgångsfaktorer är att vi ligger i framkant när det gäller utveckling av BI-lösningar baserade på Open Source-produkter från Pentaho, Talend, Infobright, R och Hadoop.

Fokus på affärsnytta

Välkommen att lära känna oss på BizOne och alla de möjligheter vi erbjuder att sammanställa, strukturera, förädla och göra information i era IT-system lättillgänglig.

Affärsvärdet i våra lösningar mäts i termer som förbättrade analysmöjligheter, bättre överblick, ökad effektivitet, starkare kundrelationer, ökad försäljning, snabbare och lönsammare beslut samt en kortare väg till nya affärsmöjligheter.

Vi kan hjälpa er att ta fram BI-verktygen som gör att ni kan styra affärsverksamheten på ett effektivare och smartare sätt.

Hyrlösningen BISS

Ett komplett beslutsstödssystem på 8 veckor

Ett av våra viktigaste affärsområden är BISS Beslutstöd – en hyrlösning för Business Intelligence som vi levererar som tjänst. Med BISS Beslutstöd är det möjligt att ha ett komplett beslutsstödsystem i drift på bara 2-8 veckor till en fast månadskostnad. Vi erbjuder också BISS Retail som är en branschspecifik BI-lösning våra retailkunder får tillgång till via webbläsare.

VD har ordet

quotationmark

Under det dryga decennium som gått sedan BizOne grundades har den tekniska utvecklingen inom Business Intelligence – eller BI som det brukar förkortas - tagit stormsteg framåt. BI är nu en av hörnstenarna i framgångsrika organisationers verksamhet och strategi. I en omvärld i snabb digital omvandling är förmågan att anpassa sig central, och därav också förståelse av sin marknad, sin verksamhet och sina kunders beteenden. Data och information blir allt viktigare.

David Arenbo, VD